opc_loader

 

U kunt in deze webwinkel op de volgende manieren betalen:

iDEAL - internetbankieren

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaalt dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

 

Vooruitbetalen per bank

Hoe werkt de vooruitbetaling?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u vooruit wilt betalen. Vergeet niet uw bestelreferentie te vermelden. Na ontvangst van de betaling zal uw bestelling direct verstuurd worden.

Voor een bestelling met vooruitbetaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaalt dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

Onze bankgegevens zijn:

- t.n.v. : van den Berg Products
- te : Nuth, Nederland 
- IBAN : NL59 ABNA 0553504681
- BIC : ABNANL2A
- bank : ABN AMRO

 

Betalen met creditcard
Hoe werkt creditcard?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met creditcard wilt betalen. 
U kunt uw bestellingen afrekenen met Visa, Mastercard en Maestro.
Voor een bestelling met creditcard betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaalt dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.